Xperia arc smartphone houdt boog strak gespannen

2
73

Camera
De Sony Ericsson Xperia arc beschikt over een 8,1 megapixel camera en led-flits. Dankzij de Sony Exmor R sensor en de f/2.4 lens kan de Xperia arc foto’s en HD video’s in hoge kwaliteit vastleggen. De camera kan video’s opnemen in 720p. Verder ondersteunt het toestel gezichtsherkenning en geotagging waarbij GPS-locatiegegevens worden toegevoegd aan de foto’s. Sony Ericsson voorzag ook beeldstabilisatie, autofocus en glimlachherkenning. Foto’s kan je nemen via de shutterknop op de rechterzijde van de Xperia arc of door te tikken op het scherm. Je kan kiezen uit verschillende scènes zoals ‘Nachtportret’, ‘Sport’, ‘Strand en sneeuw’ en ga zo maar door. Je kan de witbalans bijstellen, de flitserinstellingen wijzigen, macro-opnames maken, de zelfontspanner gebruiken, etcetera.

De beeldkwaliteit van de camera is subliem (klik op de foto om ze te openen op ware grootte)

De beeldkwaliteit van de camera is subliem (© ; licentie: )

Het is duidelijk dat Sony Ericsson beroep heeft gedaan op de expertise van moedermaatschappij Sony. Jammer dat Sony’s (nieuwe) Sweep Panorama niet is opgenomen in de Xperia arc. Dat had het plaatje compleet gemaakt.

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelDraagbare Blu-ray-speler van Sony
Volgend artikelDuo Full HD camcorders van Toshiba

2 REACTIES

  1. De SE Xperia Arc en ook de voorganger (Xpezria X10)hebben een full GPS ontvanger, maar ook met aGPS ondersteuning die gebruikt wordt indien er geen sat ontvangst mogelijk is, bijvoorbeeld in tunnels of grote steden.

  2. Spijtig dat het een aGps is dus moet je steeds een netwerk verbinding hebben om te navigeren, kostelijk zaakje !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.