Xperia arc smartphone houdt boog strak gespannen

2
73

Ingebruikname
Wanneer we de telefoon voor het eerst inschakelen, krijgen we de vraag om de taal in te stellen. Meteen daarna kan je kennismaken met de functies en onder andere de datum en tijd invoeren. De telefoon vraagt je ook of hij verbinding mag maken met het internet voor het snel instellen van de internet- en MMS-services. Bovendien krijg je ook de kans om het toetsenbord te leren gebruiken, sim-contacten te importeren en verbinding te maken met een draadloos netwerk en je Google-account. Daarna is de smartphone gebruiksklaar. De wizard is minder uitgebreid dan die van de HTC Desire HD, maar is wel even gebruiksvriendelijk opgevat.

De Xperia arc is lichtjes gebogen om zo perfect in je hand te liggen wanneer je het toestel gebruikt

De Xperia arc is lichtjes gebogen om zo perfect in je hand te liggen wanneer je het toestel gebruikt (© ; licentie: )

Touchscreen
Het 4,2-inch grote touchscreen wordt aangedreven door de Sony Mobile Bravia Engine. In combinatie met het Reality Display (met Live kleurenfilter en led-achtergrondverlichting) levert de Sony Ericsson Xperia arc kristalheldere, levensechte en contrastrijke beelden af. Het scherm is uitgevoerd in krasbestendig mineraalglas met een veiligheidslaag. Het capacitieve touchscreen ondersteunt multitouch, geeft 16,7 miljoen kleuren weer en beschikt over een FWVGA resolutie van 854 x 480 pixels. De beeldkwaliteit is echt subliem. Het scherm is erg scherp en zelfs in zonnige omstandigheden blijft het goed leesbaar. Tijdens het bekijken van enkele HD-filmpjes viel ook de geluidskwaliteit van de ingebouwde speaker in positieve zin op. Het is echt een waar plezier om filmpjes in hoge kwaliteit te bekijken op de Xperia arc.

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelDraagbare Blu-ray-speler van Sony
Volgend artikelDuo Full HD camcorders van Toshiba

2 REACTIES

  1. De SE Xperia Arc en ook de voorganger (Xpezria X10)hebben een full GPS ontvanger, maar ook met aGPS ondersteuning die gebruikt wordt indien er geen sat ontvangst mogelijk is, bijvoorbeeld in tunnels of grote steden.

  2. Spijtig dat het een aGps is dus moet je steeds een netwerk verbinding hebben om te navigeren, kostelijk zaakje !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.