Een begeerlijke smartphone

1
75
HTC Desire HD

HTC Desire HD (© ; licentie: )

Internettablets, zoals de Apple iPad of de Samsung Galaxy Tab, zijn heel erg populair, maar ook heel erg duur. Naast een gsm of smartphone moet je dan ook nog de tablet meezeulen. Een alternatief voor een tablet kan een smartphone met groot scherm zijn. Bijvoorbeeld de HTC Desire HD die we hebben getest.

Niemand kon tien jaar geleden voorspellen dat het internet zo’n explosieve groei zou nemen. Tegenwoordig zijn we bijna altijd verbonden met het internet en staan we in contact met vrienden en kennissen via sociale netwerken als Facebook, Netlog, Hyves, LinkedIn en ga zo maar door. De HTC Desire HD beschikt over een groot 4,3” scherm waarop je comfortabel kan surfen, mailen en uiteraard bellen en sms’en.

In de doos
Ons testpakket omvatte de HTC Desire HD, een batterij, een 8GB µSD-kaart, een USB-lader en µUSB-kabel. Wanneer je het toestel aanschaft in de winkel, ontvang je ook nog een 3,5 mm stereo-headset en een handleiding.

Design
De basiskleur van het toestel is bruin. Rondom het scherm zit een glanzende, zwarte rand. Net boven het scherm zit een fijn zilverkleurig biesje waarin de speaker en een ledje zit verwerkt. Net onder het scherm zitten vier aanraakgevoelige toetsen verwerkt in de zwarte rand. Dit zijn de typische HTC toetsen: menu, begin, zoeken en vorige. De bovenzijde van het toestel biedt plaats aan de aan/uit-knop. In de linkerzijkant is de volumetoets en het dekseltje van het batterijcompartiment aangebracht.

1
2
3
4
5
6
7
8
Vorig artikelStoere externe harde schijven
Volgend artikelDesktopvervanger van Packard Bell

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.