Xperia arc smartphone houdt boog strak gespannen

2
73
De Xperia arc heeft een superslank design meegekregen

De Xperia arc heeft een superslank design meegekregen (© ; licentie: )

Design
De Xperia arc heeft een superslank design meegekregen van Sony Ericsson. Het toestel is op het dunste deel slechts 8,7 mm dik en weegt slechts 117 gram. Het toestel is volledig uitgevoerd in een glanzende ‘Midnight Blue’ kleur. Dit lijkt veel weg te hebben van zwart, zoals je dat tijdens een zeer donkere nacht kunt zien. Het 4,2” grote touchscreen ondersteunt multitouch en beslaat bijna de volledige voorzijde.
De Xperia arc is lichtjes gebogen om zo perfect in je hand te liggen wanneer je het toestel gebruikt. Net onder het scherm zijn drie toetsen aangebracht: terug, home en een menu-toets. Net onder die menutoetsen is de opdruk ‘Xperia’ opvallend aanwezig. Boven het scherm is een lichtsensor, een nabijheidsensor en de oor-speaker aangebracht. In de linkerzijkant heeft Sony Ericsson een 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting verwerkt.
De rechterzijkant biedt dan weer plaats aan een statusledje, de micro-USB aansluiting, de volume/zoom-toets en de cameraknop. In de bovenkant van het toestel zijn de aan/uit-knop en een hdmi-aansluiting voorzien. De onderzijde is de thuisbasis voor de microfoon en een koord-bevestiging. Tot slot treffen we op de achterzijde de cameralens en led-flitser aan. Ook de speaker werd op de achterzijde aangebracht.
Het toestel zal verkrijgbaar zijn in twee kleuren: Midnight Blue en Misty Silver.

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelDraagbare Blu-ray-speler van Sony
Volgend artikelDuo Full HD camcorders van Toshiba

2 REACTIES

  1. De SE Xperia Arc en ook de voorganger (Xpezria X10)hebben een full GPS ontvanger, maar ook met aGPS ondersteuning die gebruikt wordt indien er geen sat ontvangst mogelijk is, bijvoorbeeld in tunnels of grote steden.

  2. Spijtig dat het een aGps is dus moet je steeds een netwerk verbinding hebben om te navigeren, kostelijk zaakje !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.