Xperia arc smartphone houdt boog strak gespannen

2
73
Het capacitieve touchscreen ondersteunt multitouch. De beeldkwaliteit is echt subliem!

Het capacitieve touchscreen ondersteunt multitouch. De beeldkwaliteit is echt subliem! (© ; licentie: )

Uitrusting en toepassingen
De Sony Ericsson Xperia arc beschikt over een 1 GHz Qualcomm processor. De Xperia arc draait op Android 2.3 (Gingerbread). Dankzij deze combinatie reageert de Xperia arc zeer accuraat en is het toestel voorzien van een zeer intuïtieve user interface. In de Android Market kan je terecht voor duizenden, al dan niet betalende, software applicaties. Standaard biedt het toestel echter veel functionaliteit. Zo treffen we een prima YouTube player aan die uiterst vlot werkt.
Tevens het vermelden waard is de reeds geïnstalleerde TrackID muziekherkenningsapplicatie waarmee je eenvoudig kan achterhalen wat de titel en wie de uitvoerder is van een bepaald nummer. Je kan vanuit de applicatie meteen de track opzoeken op YouTube en deze desgewenst delen op Twitter, via e-mail of SMS en informatie over de artiest opvragen (via Gracenote). De applicatie wist tijdens onze test meteen ‘Lithium’ van Nirvana en ‘Nothing I Won’t Do’ van Special D te herkennen. Een streepje klassieke muziek vormt tevens geen probleem. Het instrumentale nummer ‘Emmanuel’ van Chris Botti werd ook probleemloos herkend.
Je beschikt over vijf aanpasbare bureaubladen en uiteraard alle Google functionaliteit zoals Google Maps, Gmail, Latitude, etcetera. Dankzij Android beschikt de gebruiker over een aanpasbare en uiterst gebruiksvriendelijke omgeving om in te werken. Typen op het virtuele qwerty toetsenbord gaat, mede dankzij de voorspellende woordinvoer, erg vlot.

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelDraagbare Blu-ray-speler van Sony
Volgend artikelDuo Full HD camcorders van Toshiba

2 REACTIES

  1. De SE Xperia Arc en ook de voorganger (Xpezria X10)hebben een full GPS ontvanger, maar ook met aGPS ondersteuning die gebruikt wordt indien er geen sat ontvangst mogelijk is, bijvoorbeeld in tunnels of grote steden.

  2. Spijtig dat het een aGps is dus moet je steeds een netwerk verbinding hebben om te navigeren, kostelijk zaakje !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.