Galaxy A8 heeft Dual Front Camera

0
60
Samsung kondigt een nieuwe Android smartphone aan in de Galaxy A-serie: de Galaxy A8 heeft een 5,6-inch Infinity Display met een 18,5:9 schermverhouding en een dubbele frontcamera.

De nieuwe Galaxy A8 is uitgerust met een 5,6-inch FHD+ Super AMOLED scherm met een resolutie van 1080 × 2220 pixels. Het Infinity Display, eerder al gebruikt bij de Galaxy S8 en S8+, heeft een 18,5:9 verhouding, wat moet zorgen voor een betere kijkervaring.

Het scherm heeft curved glass aan de voor- en achterkant, terwijl het frame van metaal en glas is. Volgens Samsung wordt 76 procent van de voorkant door het scherm ingenomen.

De Galaxy A8 heeft ook het Always on Display dat waarschuwingen en pictogrammen toont van populaire apps zonder dat het hoofdscherm ingeschakeld hoeft te worden.

De smartphone draait op een Exynos 7885 octa-core processor met 4 GB ram en 32 GB geheugen. De opslagcapaciteit kan je uitbreiden tot 256 GB met een microSD-kaart. Besturingssysteem is Android 7.1.1 (Nougat).

De Galaxy A8 heeft een 16 MP F1.7 camera aan de achterkant. Op de voorzijde heeft de smartphone een 16 MP+8 MP F1.9 Dual Front Camera. Met de Live Focus-functie kan je bij het maken van selfies de achtergrond laten vervagen. Dit effect kan je ook nog toepassen nadat de foto is gemaakt.

De Galaxy A8 het eerste toestel in de A-serie waarop je de Samsung Gear VR kunt aansluiten.

De nieuwe Galaxy smartphone ondersteunt Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac en Bluetooth v5.0. De A8 is ook IP68 gecertificeerd, wat betekent dat de smartphone water- en stofbestendig is.

De Galaxy A8 meet 149,2 x 70,6 x 8,4 mm en weegt 172 gram. De volledige specificaties van de Galaxy A8 vind je op website van Samsung.

Samsung Galaxy A8 gold (© ; licentie: )

De Samsung Galaxy A8 is vanaf 8 januari 2018 te koop in de kleuren black, orchid grey en gold voor een adviesprijs van € 499,99.

Foto van Samsung
Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelSmartphone met univisium-scherm
Volgend artikelTrio monitoren voor snelle gameplay
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.