E-reader met Wacom touchtechnologie en WiFi

0
91

De BeBook Neo heeft een Li-Ion 1600mAh batterij. Volledig opgeladen is ze goed voor het lezen van 7000 pagina’s. Daar doe je toch al snel een paar weken over als je niet al te intensief leest of de andere mogelijkheden van de BeBook Neo, zoals WiFi en muziekspeler, niet te veel gebruikt. Opladen dient te gebeuren met de meegeleverde usb 2.0-kabel waarmee je de e-reader met je pc verbindt. Wil je daarvan niet afhankelijk zijn, dan verkoopt BeBook een stroomadapter als accessoire voor € 19,95, wat aanzienlijk goedkoper is dan Sony die € 35 rekent.

Conclusie
Met een prijskaartje van € 269 is de BeBook Neo niet goedkoop in vergelijking met de meeste e-readers die momenteel op de markt zijn. Maar hij biedt wel veel mogelijkheden door het touchscherm met Wacom pentechnologie. Teksten annoteren en ook (eenvoudige) schetsen maken is met een pen heel natuurlijk. Ook de draadloze functionaliteit kan haar diensten bewijzen, al is surfen niet echt een plezier omdat de pagina’s traag laden. Er zijn e-lezers met een beter leesbaar scherm te vinden dan de BeBook Neo, maar al bij al is hij het overwegen waard als je een e-lezer bent die graag veel aantekeningen maakt en ook liever met hetzelfde apparaat het internet op wil.

(70/100)

Adviesprijs
€ 269
1
2
3
4
5
6
Vorig artikelNokia E7 medio april verkrijgbaar
Volgend artikelVoor wie genoeg onvoldoende is: externe schijf met 6TB
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.