E-reader met Wacom touchtechnologie en WiFi

0
91

Design
De vormgeving van de BeBook Neo en de Club (die van recentere datum is) is erg vergelijkbaar. De BeBook Neo heeft een voorzijde in witte kunststof, terwijl de achterzijde grotendeels in grijs aluminium is uitgevoerd. Onderaan heeft de BeBook Club een sleuf voor een SD-geheugenkaart, een 3,5 mm minijack-aansluiting voor een hoofdtelefoon en de mini-usb-poort om de e-lezer aan te sluiten op pc of laptop. Ook de volumeknop en de aan/uit-knop bevinden zich onderaan.

BeBook Neo onderzijde

BeBook Neo onderzijde (© ; licentie: )

Het verschil met de Club zit hem in de bedieningsknoppen. Terwijl de Club naast een Home- en Terugkeer-toets nog twee bladertoetsen en vier bedieningstoeten in kruisvorm heeft, zijn bij de Neo alle bedieningstoetsen centraal onderaan het scherm verenigd in een schijf die uit meerdere toetsen bestaat. De buitenste witte ring bevat de Menu-, Back- en vooruit- en achteruitbladertoetsen, een kleinere, grijze ring is een vier-wegnavigatietoets en het hart wordt gevormd door de OK-toets. Die laatste licht blauw op als je de e-reader aanzet. Boven de schijf zit ook nog een indicatorlampje.

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelNokia E7 medio april verkrijgbaar
Volgend artikelVoor wie genoeg onvoldoende is: externe schijf met 6TB
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.