E-booklezer met achterstand

6
198
BeBook Club

BeBook Club (© ; licentie: )

De BeBook Club is een instapmodel e-booklezer dat je volledig met de toetsen bedient in tegenstelling tot bijvoorbeeld de nieuwe Sony Reader e-lezers die we onlangs bekeken en die zijn uitgerust met een aanraakscherm. Een test.

De BeBook e-booklezers zijn van Nederlandse makelij. De fabrikant heeft verschillende e-lezers in het gamma. De BeBook Neo is het topmodel en was bij de lancering ’s werelds eerste e-reader met WiFi zodat je via een draadloze verbinding het internet op kunt en boeken kan kopen. Deze e-lezer met een 6-inch scherm is ook uitgerust met touch-panel technologie van Wacom. Daarnaast zijn er nog de BeBook One (6-inch scherm) en de BeBook Mini (5-inch scherm). De nieuwe BeBook Club die we hier testen, is het goedkoopste model. Deze e-lezer heeft een 6-inch scherm en is bedoeld voor lezers die occasioneel een elektronisch boek willen lezen.

In de verpakking
Naast de BeBook Club e-lezer zit er in de verpakking nog een usb-kabel en een snelstartgids in het Engels. De volledige handleiding is geïnstalleerd op de e-lezer zelf.

1
2
3
4
Vorig artikelKingston CompactFlash 600X geheugenkaart geeft vaart aan fotografie
Volgend artikelAchterluidsprekers kabelloos aansluiten
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

6 REACTIES

  1. Hai!
    Krijgt Schildermans betaald om Sony zo vaak mogelijk te noemen in dit artikel? Ik wil namelijk een e-reader aanschaffen en als hij echt zoveel beter is wil ik best over een Sony nadenken. Dit artikel wekt de indruk niet echt een review te zijn maar meer een promotie voor Sony. Is deze review gebaseerd op een objectieve test of op een flauw marketingtrucje? De vreemde prijsvergelijkingen suggereren dat en daarom check ik het even. Ik hoor het graag! Alvast bedankt

    • Om onze review van de Sony te lezen moet je natuurlijk wel doorklikken naar dat artikel (het is gelinkt in de inleiding). De opmerkingen over de Sony zijn dus inderdaad gebaseerd op een vergelijking tussen beide e-readers

  2. De prijsverschillen van deze reader met de Sony kloppen niet helemaal?
    €149 voor de BeBook en €230 voor de Sony is nog altijd zo’n €80 verschil ipv van de genoemde €40 !?!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.