E-reader met Wacom touchtechnologie en WiFi

0
90
BeBook Neo

BeBook Neo (© ; licentie: )

Eerder testten we al de BeBook Club, een instapmodel e-reader. De fabrikant heeft met de BeBook Neo een performanter model e-lezer in het gamma dat is uitgerust met een touchscherm en ook WiFi-verbindingen biedt. We hebben de BeBook Neo getest.

De BeBook e-booklezers zijn van Nederlandse makelij. De fabrikant heeft verschillende e-lezers in het gamma. De BeBook Neo is het topmodel en was bij de lancering begin 2010 ’s werelds eerste e-reader met WiFi. Met de BeBook Neo kan je via een draadloze verbinding het internet op om boeken te kopen of internetpagina’s te bekijken. Deze e-lezer met een 6-inch E Ink scherm is ook uitgerust met touch-panel technologie van Wacom die bediening met een stylus mogelijk maakt.

In de verpakking
Naast de BeBook Neo levert de fabrikant nog een usb-kabel mee. De volledige Nederlandstalige handleiding is geïnstalleerd op de e-lezer zelf. Ook zit er een klein papiertje in de doos met de waarschuwing de BeBook Neo eerst tenminste 12 uur op te laden en ook dat de e-reader bij een draadloze verbinding wel het WPA (WiFi Protected Access)-protocol ondersteunt, maar niet het WEP (Wired Equivalent Privacy)-protocol. Beide berichten zijn in het Engels.

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelNokia E7 medio april verkrijgbaar
Volgend artikelVoor wie genoeg onvoldoende is: externe schijf met 6TB
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.