LaCie NAS met Windows Storage Server 2008

0
87

Functies
De functies zijn die van Windows Storage Server 2008. Eén van de voordelen is de eenvoudige integratie van deze NAS in Active Directory-domeinen. Verder is er ondersteuning voor iSCSI-targets, Distributed File System (DFS-N en DFS-R), SharePoint services en VSS (Volume Shadow Copy Service). De benodigde software om een Windows Server 2008 in het netwerk te back-uppen en te restoren is standaard aanwezig. Maar deze NAS is ook compatible met Apple Time Machine back-up. Verder kun je de inhoud van de schijven encrypteren met BitLocker en kun je een geavanceerde zoekmachine de inhoud van de schijven laten indexeren.

LaCie 5big Storage Server achterkant

LaCie 5big Storage Server achterkant (© ; licentie: )

Prestaties
We testten deze NAS met de Intel NAS Performance Test (NASPT). Deze benchmark voert verschillende applicatiegerichte benchmarks uit. Ze meet niet zoals andere benchmarks puur de transmissiesnelheid van bytes, maar vertelt hoe snel veelgebruikte netwerkapplicaties kunnen werken met de NAS.

1
2
3
4
5
Vorig artikelDuizend foto’s zonder opnieuw op te laden
Volgend artikelAldi laptop in balans
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.