Batterij van geruisloze Windows-tablets gaat volle werkdag mee

0
Dell verbetert zijn Venue 11 Pro tablets die bedoeld zijn voor zakelijk gebruik. De nieuwe versies zijn vijftien procent dunner en hebben geen ventilator meer. Ze zijn uitgerust met de nieuwste erg energiezuinige Intel Core M processoren.

De nieuwe Dell Venue 11 Pro 7000 Series tablets zijn dunner en stiller dan de vorige versies. Afhankelijk van de configuratie zijn deze tablets tussen 10,2 en 15,4 mm dik. Mede dankzij de energiezuinige Intel Core M processoren en Intel GT2 Graphics gaat de batterij volgens Dell een volle werkdag mee.

Het 10,8 inch scherm van deze Windows 8.1-tablets heeft een Full HD-resolutie en een bredere kijkhoek dankzij de ips-technologie. Optioneel kun je de tablets in een docking station steken waarop je een klassieke monitor, muis en toetsenbord aansluit.

Daarnaast verkoopt Dell ook een dun en licht toetsenbord en een reistoetsenbord met ingebouwde batterij waarmee je de tablet in een compacte laptop omtovert.

Dell Venue Pro 11 7000

Dell Venue Pro 11 7000 in verschillende configuraties: met dock, met toetsenbord en los met stylus (© ; licentie: )

Voor ziekenhuizen en zorginstellingen heeft Dell een speciale Venue-case die volledige gedesinfecteerd kan worden. Je kunt de tablet ook voorzien van de Dell Mobile Payment Solution, een 2D-barcodescanner en een magneetstriplezer voor de retail- en horecasector.

De Venue 11 Pro kan worden geconfigureerd met beveiligingsfuncties zoals twee-factor-authenticatie met een geïntegreerde smartcard- en vingerafdruklezer en de Dell Data Protection-software voor client-beveiliging.

De tablets uit de nieuwe Dell Venue 11 Pro 7000-reeks zijn vanaf 11 november verkrijgbaar voor prijzen vanaf 660 euro.

Foto van Dell België
Website: Visit Website
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Foto van Dell Nederland
Website: Bezoek Website
Categorieën: Distributeurs
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.