Duizend foto’s zonder opnieuw op te laden

0
33
Casio EX-H30

Casio EX-H30 (© ; licentie: )

Casio introduceert de Exilim-H30, een compacte digitale camera waarmee je duizend foto’s kunt nemen zonder opnieuw op te laden. Deze opvolger van de Exilim-H15 heeft ook een krachtige 12,5x optische zoomlens.

Volgens Casio houdt de Lithium-Ion accu van zijn nieuwe EX-H30 camera het duizend foto’s uit op één lading. Je kunt de Exilim-H30 desgewenst volledig handmatig instellen. De EX-H30 heeft een 24mm-300mm (35mm equivalent) groothoekobjectief en een sensor van 16,1 megapixels (4608 x 3456 pixels). De 12,5x optische zoomlens kan dankzij Casio’s SR-zoomtechnologie nog verder digitaal inzoomen, tot 18,5x. De Exilim-H30 is verder voorzien van een intelligente panoramafunctie die automatisch bewegende voorwerpen uit het panaromabeeld wegfiltert (tot een maximum van 240 graden). Deze camera kan verder 720p Full HD video-opnames maken. Je kunt je opnames beoordelen op het grote 3-inch lcd-scherm met een resolutie van 960 x 480 pixels.

Prijs en verkrijgbaarheid
De Casio EX-H30 is vanaf eind deze maand verkrijgbaar in vier kleuren: zilver, goud, zwart en rood. Hij kost 249 euro.

Foto van Casio
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelGratis app brengt museum naar de straat
Volgend artikelLaCie NAS met Windows Storage Server 2008
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.