iPhone look-a-like heeft veel potentieel

4
114

Dit is een interessante functie, maar augmented reality kan ook de nodige controverse opwekken. Wat als dit toegepast wordt op mensen? Stel je voor dat je gaat solliciteren en je toekomstige baas een foto van je neemt en vervolgens maar kan aflezen wie je bent, wat je gedaan of eventueel misdaan hebt. Het kan dus zeker een gevaar vormen voor de privacy van ieder individu. Natuurlijk moet de informatie in een database zijn toegevoegd om meer over een object te weten te komen. Niet alles zal je dus kunnen vinden via AR. Maar er komt natuurlijk meer en meer informatie over ons allemaal terecht op het internet.
Tot slot vermelden we ook Samsung Kies nog. De download van Samsung Kies bedraagt maar liefst 138 MB. Na installatie kan je met deze software contacten en agenda-items synchroniseren en de volledige smartphone beheren.

Samsung Galaxy S Kies toepassing

Samsung Galaxy S Kies toepassing (© ; licentie: )

Navigatie
Een andere leuke evolutie zien we in de navigatie. Waar we enkele jaren geleden nog massaal gps-toestellen kochten, wordt nu meer en meer de smartphone aangewend voor navigatie. Commerciële oplossingen zijn al even op de markt. Onder meer TomTom biedt navigatie voor (Windows) smartphones. Google biedt met Google Maps Navigation (Beta) echter gratis navigatie aan. Aangezien het om een bèta-versie gaat, bevindt de toepassing zich nog in een ontwikkelingsfase.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
Vorig artikelMobiele toestellen makkelijker laden
Volgend artikelSysteemcamera met lensbediening

4 REACTIES

  1. Tip voor diskidee-tests:

    voeg het gehele testbericht in 1 hap en niet 9 op een page!
    Je klikt je ziek!
    elke keer moet er opnieuw een page geladen worden!
    Bekijk het zelf maar eens op INTERNET,NB niet jullie intrAnet,
    wat natuurlijk razendsnel is! Wij arme belgen moeten het met Belgacom doen ;)!

    • Een tip als de pagina’s niet snel genoeg laden is om rechts bovenaan het artikel op het printpictogram te klikken, dan krijg je het artikel op één pagina te zien. Maar dan valt de opmaak, waar de redactie toch wel wat tijd in steekt, uiteraard weg.

  2. Leuke review, alleen de info over de GPS is niet 100% correct.
    Het is misschien leuk om weten voor geïnteresseerden dat voor Android er wel enkele mogelijkheden op de markt zijn om off-line (dus zonder internet-verbinding) te navigeren.
    Zo zijn er ‘CoPilot Live 8 Pro’ en ‘Mobile Maps 10’.
    Beide toepassingen werken perfect in combinatie met de Galaxy S zonder dat je een duur data-abonnement hoeft te nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.