Mobiele toestellen makkelijker laden

0
48
Duracell myGrid

Duracell myGrid (© ; licentie: )

Met het nieuwe oplaadsysteem van batterijenfabrikant Duracell kun je tot vier mobiele toestellen tegelijkertijd opladen zonder laders of kabels te gebruiken.

Het Duracell myGrid laadsysteem bestaat uit een oplaadmat en een passende Power Sleeve of Power Clip, waarmee je je gsm, smartphone, mp3-speler of draagbare mediaspeler dient uit te rusten. Als je de toestellen vervolgens op de myGrid oplaadmat legt, worden ze automatisch opgeladen. De oplaadmat dien je met een adapter op een stopcontact aan te sluiten. Met de myGrid kun je volgens Duracell bijna al je mobiele toestellen draadloos opladen. De mat ondersteunt onder meer apparaten van Nokia, Apple (iPhone, iPod Touch) en RIM (Blackberry Curve en Pearl), en apparaten die via micro- of mini-USB kunnen worden opgeladen. In de loop van 2011 zullen ook andere toestellen, zoals draagbare spelconsoles, worden ondersteund. De myGrid oplaadmat wordt niet warm en schakelt automatisch uit bij contact met vocht of metaal. De Auto Off-functie zorgt ervoor dat het laden automatisch stopt zodra een toestel is opgeladen.

Beschikbaarheid en prijs
Het Duracell myGrid laadsysteem zal te koop zijn vanaf 1 oktober 2010 voor een adviesprijs van € 79,99 voor de oplaadmat en € 29,99 per Power Sleeve of Power Clip.

Vorig artikelBrainstormen en samenwerken via het web
Volgend artikeliPhone look-a-like heeft veel potentieel
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.