Video eenvoudig verslepen naar verschillende schermen

0
37
Een Nederlandse start-up ontwikkelde een multi-screen technologie voor smartphones, tablets en smart-tv’s. Een eerste app is Vigour Video waarmee je videocontent van het ene scherm naar het andere kan verslepen.

Vigour is een Nederlandse start-up die 500.000 euro investeringskapitaal ophaalde voor het verder ontwikkelen van het platform waarmee beeldschermen van verschillende toestellen tot één interface worden omgetoverd. Daarvoor wordt gebruikgemaakt van cloud-gebaseerde technologie.

Vigour

Vigour (© ; licentie: )


Een eerste toepassing die wordt aangeboden is Vigor Video. Hiermee kunnen mediabedrijven hun klanten een multi-screen ervaring bieden. Als gebruiker zal je met je mobiele toestel door videocontent kunnen bladeren, terwijl je op het grotere scherm van een smart-tv al content bekijkt. Of je kan jet mobiele toestel als afstandsbediening gebruiken.

Op hun website hebben de ontwikkelaars een demo geplaatst waarmee je een puck heen en weer kan bewegen over verschillende schermen.

Een video maakt duidelijk wat er mogelijk is met het Vigour platform en Vigour Video:

Vorig artikelSitecom gigabit usb-adapter presteert goed
Volgend artikelAnimatiefilm brengt in retrostijl hulde aan Commodore 64
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.