iPhone look-a-like heeft veel potentieel

4
114

Sinds kort is de toepassing ook bruikbaar in België en Nederland. Natuurlijk heb je hiervoor wel een data abonnement nodig voor het binnenhalen van de kaartdata.

Samsung Galaxy S navigatie

Samsung Galaxy S navigatie (© ; licentie: )

Het is een combinatie van gps, mobiel internet en gesproken instructies via een smartphone. Dankzij Google’s kennis en ervaring in zoektechnologie wordt het zoeken naar een bepaalde locatie veel eenvoudiger. Stel je voor dat je de naam van een restaurant kent, maar niet het adres. Google Maps Navigation kan je dan toch snel naar de gewenste locatie loodsen. In combinatie met satellietbeelden en Google Street View zal navigeren veel vlotter verlopen. We hebben de navigatie getest met satellietweergave. De navigatie werkt uitstekend, maar vertoont nog enkele tekortkomingen. Zo zou het handig zijn als de software zegt hoeveel meter je nog moet rijden vooraleer je moet afslaan. Bij twee dicht bij elkaar liggende straten vormt dit een probleem. Daarnaast horen we ook graag hoeveel kilometer we nog rechtdoor moeten rijden, maar ook dat ontbrak. Mits deze twee tekortkomingen worden opgelost is het een prima oplossing. Dankzij de technologie van Google kan je eenvoudigweg de naam van bijvoorbeeld een eetgelegenheid ingeven en er vervolgens heen navigeren. Dat werkte prima tijdens onze test.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
Vorig artikelMobiele toestellen makkelijker laden
Volgend artikelSysteemcamera met lensbediening

4 REACTIES

  1. Tip voor diskidee-tests:

    voeg het gehele testbericht in 1 hap en niet 9 op een page!
    Je klikt je ziek!
    elke keer moet er opnieuw een page geladen worden!
    Bekijk het zelf maar eens op INTERNET,NB niet jullie intrAnet,
    wat natuurlijk razendsnel is! Wij arme belgen moeten het met Belgacom doen ;)!

    • Een tip als de pagina’s niet snel genoeg laden is om rechts bovenaan het artikel op het printpictogram te klikken, dan krijg je het artikel op één pagina te zien. Maar dan valt de opmaak, waar de redactie toch wel wat tijd in steekt, uiteraard weg.

  2. Leuke review, alleen de info over de GPS is niet 100% correct.
    Het is misschien leuk om weten voor geïnteresseerden dat voor Android er wel enkele mogelijkheden op de markt zijn om off-line (dus zonder internet-verbinding) te navigeren.
    Zo zijn er ‘CoPilot Live 8 Pro’ en ‘Mobile Maps 10’.
    Beide toepassingen werken perfect in combinatie met de Galaxy S zonder dat je een duur data-abonnement hoeft te nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.