Compacte uitvoering van de HTC HD2 smartphone

0
61

Netwerkfuncties
Schakelen tussen 3G en WiFi doet de Touch HD mini redelijk vlot, al duurt het na standby naar onze smaak iets te lang voor hij het WiFi-signaal weer oppikt. Interessant is ook de ingebouwde WiFi-router. Je kunt via die functie je laptop verbinden met het internet via WiFi en de 3G-verbinding van de Touch HD mini.

HTC HD mini geopend

HTC HD mini geopend (© ; licentie: )

Autonomie
Als je intensief gebruik maakt van alle functies van de HD mini en dus regelmatig het internet op gaat (via 3G of WiFi) dan moet je er rekening mee houden dat je deze smartphone dagelijks moet herladen. Volgens HTC kan de HD mini acht uur onafgebroken video’s afspelen en twaalf uur onafgebroken audio afspelen. We hebben dit niet getest, maar hou er rekening mee dat dat in de praktijk minder lang is, zeker naarmate de batterij veroudert.

Conclusie
De HTC HD mini combineert erg veel functionaliteit met een zeer compacte en lichte verpakking. Je moet wel wat compromissen sluiten: een kleiner scherm met een wat rare resolutie, een soms moeilijk te gebruiken virtueel toetsenbordje (vooral als je dikkere vingers hebt) en een minder krachtige processor. Ook de autonomie is eerder beperkt. In dat laatste bedje zijn overigens zowat alle smartphones ziek, dus dat mogen we niet aan de HD mini verwijten. Maar voor zijn prijs (op het internet te vinden voor €379) biedt de HD mini toch heel wat waar voor zijn geld.

(81/100)

Prijs
€379
Foto van HTC
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

1
2
3
4
5
Vorig artikelEasyNote laptopserie met laatste generatie AMD processoren
Volgend artikelMediaserver en back-upoplossing van LaCie
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.