Compacte uitvoering van de HTC HD2 smartphone

0
61

Apps
HTC HD mini voorkantHet is logisch dat HTC niet het scherm van de HD2 in een kleinere verpakking kon persen. Maar de resolutie hadden ze wel hetzelfde kunnen houden. Sommige applicaties van derden zien er door die afwijkende HVGA resolutie raar uit op het scherm van de HTC HD mini. Gelukkig levert HTC heel wat apps mee, zodat het de vraag is of je veel apps van derden zult willen installeren. Apps voor Facebook, Twitter en Youtube zorgen ervoor dat je altijd verbonden blijft met je sociale netwerken. De standaard webbrowser van Windows Mobile werd vervangen door het veel betere Opera. Google Maps is uiteraard ook van de partij, samen met CoPilot navigatiesoftware. Maar dat is helaas een proefversie. Wil je echt navigeren met dit mobieltje dan zul je moeten bij betalen of investeren in een andere navigatie-app zoals TomTom. Uiteraard zijn ook de standaard apps van Windows Mobile van de partij, waarmee je onder andere Office-documenten kunt bekijken en bewerken.

Uitrusting
De HTC HD mini heeft een minder krachtige processor dan de HTC HD2. Dat merk je toch in de reactiesnelheid. De HD2 is een van de snelste, zo niet de allersnelste Windows Mobile smartphones die we in onze handen hebben gehad. De prestaties van de HD mini zijn eerder gemiddeld. Je zult ook moeten investeren in een geheugenkaartje, want de interne opslag is beperkt tot 384 MB en standaard is daar al ruim 75 MB van in gebruik. Dat is overigens bij de HD2 niet anders, al heeft die wel 100 MB meer interne opslag dan de HD mini.

1
2
3
4
5
Vorig artikelEasyNote laptopserie met laatste generatie AMD processoren
Volgend artikelMediaserver en back-upoplossing van LaCie
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.