Mediaserver en back-upoplossing van LaCie

0
70
LaCie Network Space MAX

LaCie Network Space MAX (© ; licentie: )

LaCie voegt een gigabit-netwerkopslagapparaat toe aan het gamma dat twee harde schijven bevat.

Zoals de meeste opslagproducten van LaCie is de nieuwe Network Space MAX ontworpen door de Schotse ontwerper Neil Poulton. Het is een gigabit-netwerkopslagapparaat en een mediaserver in één en is uitgerust met twee harde schijven. Ze kunnen geconfigureerd worden voor een maximale opslagcapaciteit in RAID 0 of voor maximale veiligheid in RAID 1. In RAID 1-modus kopieert het apparaat alle bestanden naar beide schijven. Als een van de schijven uitvalt, gaan er dus geen gegevens verloren.

Assistentie
LaCie’s Network Assistant-software helpt om de Network Space MAX in slechts enkele minuten te installeren. Een dashboard laat je toe bestanden, back-ups, persoonlijke accounts en download-torrents eenvoudig te beheren. Het is ook mogelijk om de Network Space MAX te benaderen van een andere locatie met de dienst voor toegang op afstand.

Mediaserver
Door de mediaserver kan de Network Space MAX bestanden streamen naar aangesloten computers of apparaten die voorzien zijn van UPnPTM/DLNA, zoals een PlayStation3 of Xbox). De muziek die is opgeslagen op de Network Space MAX kun je ook streamen naar computers waarop iTunes is geïnstalleerd.

Beschikbaarheid
De LaCie Network Space MAX met een capaciteit van 2 TB heeft een adviesprijs van € 289.

Foto van LaCie
Website: LaCie België Website: LaCie Nederland
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelCompacte uitvoering van de HTC HD2 smartphone
Volgend artikelTrio dvd home cinemasystemen van Pioneer
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.