Home Hardware

EasyNote laptopserie met laatste generatie AMD processoren

0
342
 Packard Bell Easyote LM serie

Packard Bell Easyote LM serie (© ; licentie: )

De nieuwe Easyote LM serie laptops van Packard Bell hebben de laatste generatie AMD processoren aan boord en zijn bedoeld voor de liefhebbers van home entertainment.

De Packard Bell LM serie laptops hebben als basis de VISION Technologie van AMD. De keuze uit processoren omvat ondermeer de nieuwe AMD Phenom Quad-Core N900 serie. De laptops hebben een 17,3-inch 16:9 Diamond View breedbeeldscherm. Voor de grafische kracht is er de keuze uit de ATI Mobility Radeon HD 5470 met 512 MB geheugen of de ATI Mobility Radeon HD 5650 met 1GB geheugen. Sommige configuraties zijn voorzien van ATI Mobility Radeon HD4250M graphics. De laptops bieden HD-beeldkwaliteit en zijn uitgerust met een HDMI-poort en een dvd-station. Een Blu-ray Disc station is een optie.

Autonomie
Een speciale toets geeft toegang tot sociale netwerken via een sidebar. De VISION Technologie zorgt voor een optimaal batterijgebruik. Volgens Packard Bell kunnen de EasyNote LM notebooks dvd’s van 2 uur of twee Blu-ray films van 90 minuten afspelen met één batterijlading. Verder bieden de Packard Bell EasyNote LM laptops WiFi, een multi-kaartlezer, een ingebouwde webcam en microfoon, en een opslagcapaciteit tot 640 GB. Ook krijg je de volledige versie van Adobe Photoshop Elements 8.

Prijs en beschikbaarheid
De Packard Bell EasyNote LM serie is beschikbaar in vier kleuren vanaf juni voor een adviesprijs vanaf € 549.

Foto van Packard Bell
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.