Smartphone voor het sociale leven

1
23
Nokia C5

Nokia C5 (© ; licentie: )

De Nokia C5 is een nieuwe quadband smartphone die ontworpen is om snel toegang te krijgen tot je sociale-netwerksites en je e-mailaccount.

De C5 heeft in het startmenu snelkoppelingen waarmee je contactpersonen direct kan bellen, mailen of sms’en. Je kan bij de contactgegevens in het telefoonboek ook zien wat de Facebook-status van familie of vrienden is. De C5 heeft ook de Nokia Messaging-dienst aan boord, waarmee je berichten van verschillende e-maildiensten automatisch kan laten doorsturen naar de mobiele telefoon.

OVI Maps
De Nokia C5 werkt met het Symbian S60 besturingssysteem. De smartphone heeft een 2,2-inch QVGA beeldscherm en is uitgerust met een 3,2 megapixel-camera. Nokia levert de C5 met een 2 GB-geheugenkaart. De smartphone ondersteunt HSDPA/HSUPA, Bluetooth 2.0 en A-GPS. Ook werkt de C5 met de laatste Ovi Maps-versie voor navigatie in de auto of te voet.

Prijs en beschikbaarheid
De Nokia C5 is aangekondigd voor het tweede kwartaal van 2010 en heeft een adviesprijs van 175 euro.

Foto van Nokia
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelNetwerkbeveiliging met hoge detectiegraad
Volgend artikelNieuwe tv-lijn bij LG
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

1 REACTIE

  1. Zeker een interessante mobiele telefoon, deze C5 van Nokia. Wat ik zelf een klein beetje vreemd vind is dat er vrijwel geen informatie over de nieuwe Nokia 5235 wordt gepubliceerd. Deze telefoon komt als het goed is namelijk al deze maand uit voor dezelfde prijs als de C5 maar met naar mijn mening betere specificaties. Een voorbeeld hiervan is het 3,2″ grote touchscreen dat de 5235 heeft. Meer informatie over de nokia 5235 is te vinden op http://www.nokia-5235.nl

Reacties zijn gesloten.