Netwerkbeveiliging met hoge detectiegraad

0
39

Beveiliging, security, antivirus, antimalware

G Data Client-Security Business 10.5 en G Data ClientSecurity Enterprise 10.5 beschermen netwerken efficiënt tegen malware dankzij een hoge detectiegraad. G Data lanceert ook een nieuw beheerprogramma dat tijd en geld moet besparen.

G Data ClientSecurity Business en ClientSecurity Enterprise bieden centraal beheerde en uitrolbare client/server-gebaseerde virusbescherming, een client-firewall en spam- en phishingbescherming. G Data ClientSecurity Enterprise beschikt daarnaast nog over MailSecurity, een mailserver-onafhankelijke e-mailgateway-oplossing. Deze controleert alle inkomende en uitgaande e-mail (SMTP en POP3) op potentiële infecties. De scanserver heeft 80 procent minder geheugen nodig dan voorheen.

Firewall
De client-firewall van G Data’s nieuwe G Data Client-Security Business en ClientSecurity Enterprise 10.5 wordt centraal beheerd. De configuratie is van complexe firewall-regels kun je centraal op een gebruiksvriendelijke en intuïtieve manier uitvoeren. Volgens G Data kan dat zelfs als je niet vertrouwd bent met firewalls. Ook is het mogelijk de firewalls van laptops offsite te configureren. Zo kun je alle firewall-instellingen snel herconfigureren. De beheermodule is speciaal geschikt gemaakt voor voor mobiele clients.

Beheer
Systeembeheerders kunnen voor verschillende groepen werknemers gemakkelijk regels instellen met behulp van dialogen, wizards of vanuit rapportages. Dit bespaart tijd en dus geld inzake IT-beheer. Windows 7 wordt standaard ondersteund. Ook zijn er Linux-clients beschikbaar.

Upgrades
Bedrijven die al met G Data ClientSecurity Business of ClientSecurity Enterprise werken, kunnen hun licentie gratis naar versie 10.5 laten omzetten. Bedrijven die G Data AntiVirus Business of AntiVirus Enterprise gebruiken, kunnen tegen betaling overstappen op ClientSecurity 10.5 . Ook kunnen zij kosteloos overstappen op de 10.5-versie van de reeds door hen gebruikte oplossing. Het voordeel van deze upgrade is de compatibiliteit die de nieuwe generatie heeft met Windows 7.

Vorig artikelGratis lenteschoonmaak voor Windows
Volgend artikelSmartphone voor het sociale leven
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.