D-Link router met McAfee beveiliging

0
D-Link en McAfee kondigen een alles-in-één beveiligingsoplossing aan die bescherming biedt voor alle apparaten in het thuisnetwerk. De dual-band 802.11ac-router van D-Link gebruikt McAfee’s Secure Home Platform om aangesloten apparaten automatisch te beveiligen.

De nieuwe D-Link AC2600 Wi-Fi-router Powered by McAfee beschermt automatisch alle op het thuisnetwerk aangesloten apparatuur, ook IoT-apparaten zonder display.

De D-Link AC2600 (DIR-2680) is een dual-band 802.11ac-router met MU-MIMO-technologie en een Intel Home Wi-Fi Chipset uit de WAV500-serie. Intels Home Wi-Fi Chipset ondersteunt maximaal 128 aangesloten apparaten. De router is uitgerust met vier Gigabit lan-poorten en een wan-poort.

De DIR-2680 router is uitgerust met McAfee’s Global Threat Intelligence. De beveiligingssoftware beschermt alle aangesloten apparaten op het netwerk tegen malware en voorkomt aanvallen en gegevensdiefstal.

De D-Link AC2600 Wi-Fi-router Powered by McAfee biedt uitgebreid ouderlijk toezicht. Zo is aangepaste bescherming voor elk kind mogelijk met gepersonaliseerde inhoudsfilters en beperking van de gebruikstijden.

Met de D-Link Wi-Fi-app is de DIR-2680 eenvoudig te installeren en met de McAfee Secure Home Platform-app van op afstand te beheren.

D-Link AC2600 Wi-Fi Router Powered by McAfee (DIR-2680) (© ; licentie: )

De D-Link AC2600 Wi-Fi Router Powered by McAfee (DIR-2680) is verkrijgbaar vanaf het tweede kwartaal 2018. De adviesprijs werd niet meegedeeld.

Vorig artikelNieuwe versie uiterst dunne Acer laptop
Volgend artikelSlimme thermostaat werkt met alles
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.