Krachtige zakelijke laptop

0
219

Dell zou vanaf april ook de optie Ubuntu Linux aanbieden, maar op het moment dat we dit schrijven kun je dat alleszins in de Belgische of Nederlandse online winkels nog altijd niet selecteren.
Onze versie was verder uitgerust met een harde schijf van 320 GB met een omwentelsnelheid van 7200 tpm en een Nvidia GeForce GT310M grafische kaart met 512 MB videogeheugen.
Op de laatste pagina van deze review vind je alle technische details van de Vostro 3500.

Dell Vostro 3500 zijkant

Dell Vostro 3500 zijkant (© ; licentie: )

Prestaties
We gebruikten dezelfde benchmarks als bij de eerder door ons geteste Dell Vostro V13. De Vostro 3500 presteert uiteraard heel wat beter. De PCMark Vantage score komt uit op 5.311 punten, bijna dubbel zo snel als de Vostro V13. Dit is trouwens de hoogste PCMark-score die we bij een laptop hebben mogen optekenen; de (veel duurdere) Lenovo ThinkPad W700ds is hiermee officieel van zijn troon gestoten. Dat is wel nog niet het geval in de Windows Experience Index (WEI). Daar moet de Vostro 3500 met een WEI van 4,9 nipt de ThinkPad W700ds (WEI 5,6) en de onlangs door ons geteste Toshiba Qosmio F60-10M (WEI 5,5) laten voorafgaan.

1
2
3
4
5
Vorig artikelNetwerkschijf met optische drive
Volgend artikelPersoonlijke trainer van adidas
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.