Persoonlijke trainer van adidas

0
20
adidas miCoach H5576 Pacer Bundle

adidas miCoach H5576 Pacer Bundle (© ; licentie: )

De adidas miCoach is een persoonlijk trainingssysteem dat via een koptelefoon persoonlijk en real-time advies geeft tijdens het lopen.

De adidas miCoach bestaat uit een hartslagmeter, een stappensensor en de miCoach Pacer die je tijdens het lopen advies geeft via geluidsignalen. De pacer kun je ook aansluiten op elke mp3 speler zodat je tegelijk ook naar muziek kunt luisteren. Na het lopen sluit je de pacer aan op je computer en kun je je trainingsgegevens versturen naar je persoonlijke account op de miCoach-website. Daar kun je de gelopen afstand opslaan samen met de tijd die je ervoor genomen hebt en de gegevens over je hartslag. Je kunt dan een optimaal trainingsschema opstellen en dat weer op de pacer zetten, zodat je tijdens het lopen hieraan herinnerd wordt via je koptelefoon. De adidas miCoach kost 120 euro. Het systeem is enigszins vergelijkbaar met de eerder door ons geteste NIKE + iPod sport kit, maar werkt dus met mp3-spelers van alle merken.

Vorig artikelKrachtige zakelijke laptop
Volgend artikelLichtgewicht camera’s met verwisselbare lenzen
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.