Krachtige zakelijke laptop

0
219
Dell Vostro 3500

Dell Vostro 3500 (© ; licentie: )

De Vostro 3500 laptops van Dell zijn bedoeld voor (klein)zakelijke gebruikers die niet willen toegeven op de prestaties. Wij testten een versie met 15,6 inch LED-scherm, Intel Core i3 of i5 Dual processor en Nvidia GeForce-videokaart.

De Dell Vostro 3500 laptop is verkrijgbaar met Intel Core i3 of i5 Dual processoren en naar keuze met Intel HD videochip of Nvidia GeForce GT330M grafische kaart. Hoewel Dell hem positioneert als desktopvervanger en hij met zijn 15,6-inch (40 cm) LED-scherm redelijk groot is, valt zijn gewicht (2,4 kg zonder optisch station) erg mee. Ook de dikte werd tot een minimum beperkt (vooraan 2,29 en achteraan 3,19 cm). De Vostro 3500 blijft daarmee erg draagbaar. Als je het veel kleiner en lichter wil, dan kun je opteren voor de eerder door ons geteste Dell Vostro V13, maar die is ook minder krachtig.

Uiterlijk
De aluminiumbehuizing ziet er strak en stijlvol uit. Je kunt het deksel in drie verschillende kleuren bestellen: zilver, rood of brons. Die kleuraccenten keren dan ook terug aan de zijkanten van de notebook. De randen rond het scherm en het toetsenbordgebied zijn matzwart. De Vostro 3500 heeft geen apart numeriek klavier. Onder het toetsenbord bevinden zich wel brede polssteunen, met in het midden een aanraakgevoelig vlak en helemaal rechts een vingerafdruklezer. Het led-verlichte scherm heeft een resolutie van 1366 x 768 pixels. Er zit een antireflecterende laag op het scherm die de zichtbaarheid erg verbetert.

1
2
3
4
5
Vorig artikelNetwerkschijf met optische drive
Volgend artikelPersoonlijke trainer van adidas
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.