Krachtige zakelijke laptop

0
219

Uitrusting
De uitrusting van de Vostro 3500 is redelijk compleet. Onze versie kwam met een Intel Core i5-430M processor aan 2,27 GHz. Opmerkelijk voor een zakelijke laptop is dat je ook een HDMI-aansluiting krijgt. eSATA is eveneens van de partij, alsook een 34 mm ExpressCard-sleuf. Standaard krijg je er een lithium-ion batterij met zes cellen bij, maar optioneel kun je ook voor een krachtigere batterij met 9 cellen gaan, of opteren voor een lichtere accu met 4 cellen.

Dell Vostro 3500 toetsenbord

Dell Vostro 3500 toetsenbord (© ; licentie: )

3 GB geheugen is standaard en dat is voldoende voor de 32-bit versie van Windows 7 (naar keuze Home Premium of Professional) waarmee je deze laptop kunt kopen. 64-bit Windows is merkwaardig genoeg geen optie op de Dell-site. En hoewel de twee geheugensleuven in theorie twee 1.006 MHz DDR 3 geheugenlatjes van elk 4 GB slikken, kun je op de website van Dell maximaal voor 2 x 3 GB opteren.

1
2
3
4
5
Vorig artikelNetwerkschijf met optische drive
Volgend artikelPersoonlijke trainer van adidas
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.