Onderweg printen met de nieuwe PocketJet-printers van Brother

0
53
Brother PocketJet PJ-662

Brother PocketJet PJ-662 (© ; licentie: )

Herinner je je nog de thermische printer van lang geleden? Wel, die is niet dood. Brother lanceert vier nieuwe thermische printers voor mobiel gebruik. De PJ-622, PJ-623, PJ-662 en PJ-663 zijn licht en klein en kun je overal met je meenemen.

Brother heeft vier nieuwe thermische printertjes in het gamma. Ze zijn compact en licht zodat ze je overal kunt meenemen of bijvoorbeeld ook gemakkelijk in voertuigen kunt inbouwen. De PJ-622, PJ-623, PJ-662 en PJ-663 gebruiken speciaal papier en hebben dus geen inkt nodig. Brother voorziet ook in een ruim gamma van accessoires, zoals oplaadbare batterijen, montagekits en autoadapters voor de sigarettenaansteker. Met een opgeladen batterij kunnen er tot 300 pagina’s worden geprint.
De PJ-622, die 470 gram weegt en €479 kost, werkt op Windows en Mac via USB 2.0 en print aan 200 dpi. Het A4-papier dien je handmatig in te voeren. Oplaadbare batterij en stroomadapter zijn optionele extra’s. De PJ-623 heeft een hogere resolutie van 300 dpi en een extra infrarode (IrDA)-aansluiting. Deze printer kost €559. Dat is ook de prijs van de PJ-662 die print aan 200 dpi maar ook nog een Bluetooth-aansluiting heeft. Ten slotte is er nog de PJ-663 die identiek is aan de PJ-662 maar aan 300 dpi print. Deze kost €693. Alle Brother PocketJet printers meten 26 cm (L) x 3 cm (H) x 6 cm (B). Brother geeft 2 jaar garantie op al deze printertjes en levert ze met USB-kabel, printerdriver en handleidingen.

Foto van Brother
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelApple iMac’s draaien met de nieuwste quad-core processoren
Volgend artikelMitsubishi-beamers met ultrakorte focus
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.