Stevige, dunne zakelijke laptops voor kmo en mkb

0
33
HP introduceert de nieuwe EliteBook 700 laptop-serie voor de kmo- en mkb-markt. Het zijn dunne, maar stevige zakelijke laptops met schermdiagonalen van respectievelijk 12,5-, 14- en 15,6 inch. De laptops zijn naar keuze verkrijgbaar met processoren van AMD of Intel.

De nieuwe HP EliteBook 700 serie van zakelijke laptops is bedoeld voor kleine en middelgrote bedrijven. Deze nieuwe laptops zijn speciaal getest op hun stevigheid en duurzaamheid. Zo heeft HP ze intern getest volgens de strenge Amerikaanse MIL-STD 810G-normen, al zijn ze niet officieel gecertificeerd voor deze militaire norm. Maar het betekent wel dat ze tegen een stootje en vocht kunnen.

De EliteBook 700 serie kun je naar keuze kopen met AMD A-Series Pro APUs (combinatie van processor en grafische chip) met HSA (Heterogeneous System Architecture)-technologie of 4de generatie Intel Core i3/i5-processoren. De AMD-versies komen deze maand al op de markt. De Intel-uitvoeringen worden later geïntroduceerd.

De 12,5-inch EliteBook 725 met AMD APU weegt 1,36kg en is verkrijgbaar met of zonder aanraakscherm. Ook een 4G LTE-module is optioneel verkrijgbaar.

De iets zwaardere 14-inch EliteBook 745 en 15,6-inch EliteBook 750 met AMD APU bestaan ook in een aanraakuitvoering. Het grote model heeft bovendien een geïntegreerde snelle AMD Radeon Graphics videokaart.

HP EliteBook 700 Series laptops

HP EliteBook 700 Series laptops (© ; licentie: )

Alle technische details over de HP EliteBook 700 serie met AMD APU’s vind je in deze pdf-bestanden:

HP EliteBook 725 datasheet PDF, 255KB

HP EliteBook 745 datasheet PDF, 265KB

HP EliteBook 755 datasheet PDF, 400KB

De Intel-versies dragen de typenummers EliteBook 720, 740 en 750 en hebben voor het overige vergelijkbare schermen en opties als de AMD-modellen. De 14-inch EliteBook 740 en 15,6-inch EliteBook 750 voldoen bovendien aan de Intel Ultrabook-normen voor krachtige, maar erg draagbare laptops.

De prijzen voor de HP EliteBook 725, HP EliteBook 745 en HP EliteBook 755 starten aan €799. De prijzen voor de HP EliteBook 720, HP EliteBook 740 en HP EliteBook 750 zijn nog niet bekend, maar zullen omwille van de duurdere Intel-processoren iets hoger liggen.

Foto van HP
Website: Visit Website Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelHouder bevestigt smartphone of tablet aan microfoonstatief
Volgend artikelBedien je centrale verwarming vanaf je pols
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.