Overal documenten digitaliseren, bewerken en delen

0
Brother lanceert drie nieuwe mobiele scanners. Met de DS-940DW, DS-740D en DS-640 kan je overal eenvoudig documenten digitaliseren, bewerken en delen. Ze scannen bijna alles, van A4-documenten tot plastic ID-kaarten.

De Brother DS-940DW, DS-en DS-640 neem je dankzij het compacte formaat gemakkelijk overal mee. Ze scannen alles, van A4-documenten tot plastic ID-kaarten, met snelheden tot vijftien pagina’s per minuut en een resolutie van 600 dpi. Je sluit ze aan via USB 3.0 en dat is voldoende om ze van stroom te voorzien.

De meegeleverde Kodax PDF-software vereenvoudigt het converteren, bewerken en delen van de gemaakte scans. Daarnaast is er ook een mobiele app waarmee je scans kan bekijken en delen vanop je smartphone, dus zonder dat je een pc nodig hebt. Verder wordt Nuance PaperPort SE 14 meegeleverd (alleen voor Windows), waarmee je scans automatisch kan klasseren en verwerken.

Brother DS940DW mobiele scanner

Brother DS940DW mobiele scanner (© Brother ; licentie: Brother )

De topmodellen DS-940DW en DS-740D hebben een accu en scannen automatisch dubbelzijdig via een U-pad papierlading.

De DS-940W heeft WiFi (Wireless-B/G/N) en een microsd-geheugenkaartsleuf, zodat je scans ook direct vanop de scanner op een geheugenkaartje tot 32 GB kan bewaren.

Ondersteunde formaten zijn JPEG (grijswaarden/kleur), PDF, beveiligde PDF, ondertekende PDF/A-1b, doorzoekbare PDF en TIFF (enkel Z/W).

Volgens Brother zijn deze mobiele scanners vooral interessant voor opticiens, tandartsen, verkopers en mensen die werkzaam zijn in logistiek of de gezondheidszorg. Maar bijvoorbeeld ook researchers en studenten kunnen er volgens ons hun voordeel mee doen.

Gedetailleerde informatie over de nieuwe mobiele scanners vind je op de website van Brother.

De nieuwe mobiele Brother-scanners zijn beschikbaar met prijzen die variëren van € 136,- tot € 244,-.

Foto van Brother
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.