BlackBerry smartphone met trackpad voor het fijnere vingerwerk

0
93
 
Agenda

BlackBerry-toestellen zijn bij uitstek geschikt voor zakelijk gebruik en dat merk je zeker als je de agenda applicatie bekijkt. De BlackBerry Torch 9860 heeft een zeer uitgebreide zakelijke agenda. Wanneer je een afspraak inboekt, kan je onder andere aangeven of het om een telefonische vergadering gaat en daarbij de gegevens van de moderator en de deelnemer opgeven. Je kan op eenzelfde wijze aangeven of het al dan niet om een privé-afspraak gaat en de tijd markeren als ‘Beschikbaar’, ‘Voorlopig beschikbaar’, ‘Bezet’ of ‘Afwezig’. De agenda-applicatie voelt solide aan en werkt erg vlot. Voor het beheren van de agenda zal je meestal het trackpad gebruiken, omdat dit erg vlot werkt in vergelijking met het aanraakscherm. Het is een ideaal werkinstrument voor zelfstandigen, vertegenwoordigers en dergelijke meer. Een beter toestel voor het verzenden en ontvangen van zowel persoonlijke als zakelijke e-mails kan je je bijna niet voorstellen.

Dankzij een intuïtieve gebruiksinterface kan je op eenvoudige wijze je smartphone synchroniseren, updaten en beheren

Dankzij een intuïtieve gebruiksinterface kan je op eenvoudige wijze je smartphone synchroniseren, updaten en beheren (© ; licentie: )

Ook werd op de BlackBerry Torch 9860 een versie van Documents To Go voorgeïnstalleerd waarmee je Word-, Excel- en PowerPoint-bestanden kan weergeven en bewerken. Het weergeven van PDF-bestanden lukt eveneens probleemloos.

1
2
3
4
5
6
7
8
Vorig artikelLudieke kinderbescherming voor iPad en iPhone
Volgend artikelAstronaut repareert kapotte digitale polshorloge in het gewichtloze

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.