HTC en Beats slaan handen in elkaar voor muzieksmartphone

0
14
HTC en Beats ontwikkelen een nieuwe serie mobiele telefoons met geïntegreerde Beats Audio. De HTC Sensation XE is de eerste smartphone in deze reeks en wordt geleverd met een speciaal paar Beats by Dr. Dre oortjes.

De Sensation XE is een speciale uitvoering van de onlangs door ons geteste HTC Sensation. De nieuwe Android 2.3 smartphone heeft vergelijkbare specificaties, maar kreeg een 1,5 GHz dual core processor en ook een krachtigere batterij. Het opvallendste kenmerk van de Sensation XE is de geïntegreerde audiotechnologie van Beats Electronics, dat in 2006 opgericht werd door artiest en producer Dr. Dre en Jimmy lovine van Interscope Geffen A&M Records.

HTC Sensation XE

HTC Sensation XE (© ; licentie: )

Volgens HTC levert de smartphone met Beats Audio een geluidskwaliteit alsof je je in een muziekstudio bevindt. Dan moet je de Sensation XE wel gebruiken in combinatie met de exclusieve urBeats in-ear hoofdtelefoons. De smartphone switcht dan immers automatisch naar het urBeats-profiel en levert muziek en audio op de hoogst mogelijke kwaliteit met een vollere bas en heldere stemmen. De urBeats oortjes hebben een afstandsbediening waarmee je nummers kunt overslaan of telefoongesprekken kunt beantwoorden of beëindigen, zelfs als de telefoon in je broekzak of tas zit. De hoofdtelefoon kan je ook gebruiken om gesprekken mee te voeren. HTC levert de Sensation XE inclusief een 16 GB microSD geheugenkaart.

Beschikbaarheid en prijs
De HTC Sensation XE is beschikbaar vanaf begin oktober voor een adviesprijs van € 599.

Foto van HTC
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelRobuuste audiosystemen met speciale dansfuncties van Pioneer
Volgend artikelNieuwe Windows gevoelig voor aanrakingen
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.