A4-inkjetgamma met dubbelzijdig afdrukken, disk printen en Web Connect

0
91
Brother introduceert een gamma multifunctionele printers met draadloze functionaliteit voor kleinere ondernemingen. Sommige toestellen kunnen rechtstreeks op cd, dvd of Blu-ray-schijfjes printen.

De Brother DCP-J525W, DCP-J725DW en DCP-J925DW zijn “3-in-1” multifunctionals die kunnen printen, scannen en kopiëren. De Brother MFC-J430W, MFC-J625DW en MFC-J825DW zijn “4-in-1” multifunctionals die naast de print-, scan- en kopiefunctie ook een faxfunctie bieden. Alle toestellen kunnen dubbelzijdig printen en zijn uitgerust met een LCD-aanraakscherm. Een primeur voor Brother is de mogelijkheid om direct op een dvd, cd of Blu-Ray te printen (DCP-J925DW en MFC-J825DW).

Brother DCP-J925DW

Brother DCP-J925DW (© ; licentie: )


Met Web Connect kan de gebruiker documenten rechtstreeks afdrukken vanaf of scannen naar Picasa Web Albums, Flickr en Google Docs (DCP-J925DW en MFC-J825DW). Het hele gamma ondersteunt draadloze functionaliteit. Als je de gratis applicatie iPrint&Scan van Brother downloadt kan je foto’s (JPEG) en PDF’s printen vanaf en documenten scannen naar je Apple iPhone, iPad, iPod Touch of Android smartphone via het draadloze netwerk.

Prijzen en beschikbaarheid
Het nieuwe Brother A4-inkjetgamma is beschikbaar vanaf september voor de volgende adviesprijzen:
– Brother DCP-J525W: € 125
– Brother DCP-J725DW: € 159
– Brother DCP-J925DW: € 179
– Brother MFC-J430W: € 129
– Brother MFC-J625DW: € 169
– Brother MFC-J825DW: € 189

Foto van Brother
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelNieuwe versie PaintShop Pro met verbeterde prestaties
Volgend artikelArchive.org zet alle nummers van Compute! Magazine en Compute! Gazette online
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.