Home Hardware

Inkjet all-in-one gebruikt digitale cameratechnologie

0
Lexmark Genesis S815 AIO

Lexmar Genesis S815 AIO (© ; licentie: )

Lexmark lanceert een multifunctionele printer in een opvallend verticaal design en met Flash Scan-technologie voor het snel inscannen van documenten.

Met de Lexmark Genesis S815 AIO kan je kopiëren, scannen, faxen en e-mailen met slechts één druk op de knop. De inkjetprinter biedt een afdruksnelheid in zwart-wit tot 18 pagina’s per minuut (ppm) en in kleur tot 11 ppm. Het toestel kan je ook gebruiken als digitale fotolijst om foto’s weer te geven op het 4,3-inch kleurenscherm met touchbediening. Het touchscherm biedt ook toegang tot Lexmark’s Smart Solutions, zoals de op cloud gebaseerde applicaties Evernote, TripIt, Facebook en Twitter.
Door de ingebouwde Flash Scan-cameratechnologie met een 10 megapixel imaging-sensor kun je een preview weergeven van het af te drukken of te scannen document. De Genesis S815 is dankzij de Flash Scan-technologie ook in staat een pagina te scannen in minder dan drie seconden volgens Lexmark.
De Lexmark A4 multifunctional maakt gebruik van Lexmark’s Vizix afdruktechnologie met aparte inkt-cartridges en kan ook dubbelzijdig afdrukken. De S815 ondersteunt ook Wireless-N (IEEE 802.11n) draadloze technologie. De all-in-one meet 420(H) x 386(B) x 321(D) mm. De Lexmark Genesis S815 AIO heeft een adviesprijs van € 399.

Foto van Lexmark
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.