Betaalbare Android Xperia neo smartphone zet in op multimedia

1
63

Ingebruikname
Deze smartphone heeft absurd veel tijd nodig om op te starten: meer dan twee minuten! Net zoals bij de Xperia arc kan je na het instellen van de taal via een gebruiksvriendelijke wizard kennismaken met de functies. De telefoon vraagt je ook of hij verbinding mag maken met het internet voor het snel instellen van de internet- en MMS-services. Bovendien krijg je ook de kans om het toetsenbord te leren gebruiken, sim-contacten te importeren en verbinding te maken met een draadloos netwerk en je Google-account.

De Xperia neo is een smartphone die goed overweg kan met multimedia. Het Reality Display in samenwerking met de Mobile Bravia Engine, die de foto- en videokwaliteit verbetert als je deze functie in het menu inschakelt, levert heldere en contrastrijke beelden. Bij video valt ook het door de kleine luidspreker afgespeelde geluid nog enigszins mee. Sony Ericsson levert trouwens een set oortjes mee zodat je via de 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting naar muziek kan luisteren.

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelKoptelefoon met fel licht tegen winterdepressies
Volgend artikelMultimediatablet van Toshiba
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

1 REACTIE

  1. Intussen heeft Sony Ericsson al de opvolger aangekondigd van deze Xperia smartphone. De Xperia neo V heeft dezelfde specificaties als de neo, maar is uitgerust met een 5 megapixel camera ipv van de 8 megapixel in de neo. Dat zou komen door productieproblemen met de 8 megapixel camera. De Xperia neo V is wel de eerste Sony Ericsson die standaard geleverd wordt met Android 2.3.4 Gingerbread, een update die in oktober ook beschikbaar zal zijn voor de andere Xperia modellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.