Multimediatablet van Toshiba

0
35
Toshiba lanceert een Android 3.1 Honeycomb tablet met een 10,1-inch capacitief HD scherm dat beschikbaar is met een optioneel dock en covers in zes kleuren.

De Toshiba AT100 combineert een NVIDIA Tegra 2 processor met Android 3.1 Honeycomb. De tablet heeft een 25,7 cm (10,1-inch) aanraakgevoelig scherm met een resolutie van 1280 x 800 pixels en ondersteunt Adobe Flash en Toshiba Resolution+ beeldverbetering voor optimale multimediaprestaties. De AT100 is uitgerust met WiFi en heeft ingebouwde USB- en HDMI-poorten. Ook heeft de tablet een camera aan de voor- en achterkant. De camera aan de achterzijde biedt een maximale resolutie van 5 megapixel, terwijl de frontcamera een 2 megapixel model is. Toshiba heeft ook een optioneel dock in de aanbieding. Het AT100 Multi-Dock met HDMI voor tv’s maakt HD-weergave op een groot televisiescherm mogelijk via een HDMI-aansluiting.

Toshiba AT100 tablet

Toshiba AT100 tablet (© ; licentie: )


Je kan als optie ook covers kopen in zes verschillende kleuren, evenals extra batterijen, want de batterij van de AT100 is vervangbaar. De accu is in staat om tot zeven uur multimedia af te spelen op één lading volgens de fabrikant. Het Toshiba AT100 tablet meet 175 x 15 x 272 mm en weegt 771 gram. De adviesprijs werd niet meegedeeld.

Foto van Toshiba
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelBetaalbare Android Xperia neo smartphone zet in op multimedia
Volgend artikelAOC lanceert kwalitatieve IPS-monitoren tegen consumentenprijzen
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.