Telefoneren in drie dimensies

0
58

Het toestel beschikt verder over een 3,7V Li-Ion 1500 mAh / 5,6 Wh batterij. LG geeft een stand-by tijd van 430 uur en een gesprekstijd van 8,5 uur op (in ideale condities). Verbinden met internet kan via GPRS, EDGE, 3G (tot 14,4 Mbps down & 5,76 Mbps up) en Wifi 802.11 b/g/n. De Optimus 3D-Speed biedt ondersteuning voor Bluetooth Stereo (A2DP) en heeft een geïntegreerde (A)-GPS ontvanger. Ook een MP3-speler is voorzien, maar gek genoeg heeft de Optimus 3D-Speed geen eenvoudige FM-radio aan boord. Berichten en e-mails typen gaat vrij vlot op het virtuele qwerty-toetsenbord, zeker in landscape modus. Het hoeft niet te verbazen dat de basisfunctionaliteit, bellen en sms’en, ook probleemloos werkt.

LG Optimus 3D-Speed

LG Optimus 3D-Speed (© ; licentie: )

Beschikbaarheid
Wij vonden de LG Optimus 3D-Speed op internet voor 549,99 euro, inclusief BTW. Je geniet bovendien van twee jaar garantie op dit toestel.

Conclusie
De LG Optimus 3D-Speed is een erg complete smartphone die 3D toegankelijker maakt. Met de Optimus 3D-Speed kan je niet alleen 3D-opnames maken, maar ook genieten van de 3D-ervaring zonder brilletje. Dankzij de Tri-Dual architectuur werkt de Optimus 3D-Speed bijzonder vlot en kan je onder meer genieten van erg leuke 3D-games als Asphalt 6 en Nova. Het toestel is een aanrader voor elke (mobiele) multimedialiefhebber.

(90/100)

Adviesprijs
€ 549,99
Foto van LG
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelSchoollaptop in opvallende kleuren
Volgend artikel’s Wereld grootste stop-motionanimatiefilmset, gefilmd met Nokia N8

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.