Telefoneren in drie dimensies

0
58

In 2D zijn de foto’s voldoende voor een afdruk van 10 x 15, maar wanneer je ze op ware grootte bekijkt, zie je dat de kwaliteit niet voldoet. Op ware grootte vertonen de foto’s die we buiten namen te veel ruis en onscherpte. Bij de foto’s die we binnenshuis namen, is dit nog erger. Switchen tussen 2D en 3D modus gaat wel erg vlot.

Klik op de foto om ze te openen op ware grootte

Klik op de foto om ze te openen op ware grootte (© ; licentie: )

Het toestel ondersteunt ook geotagging, waarbij GPS-locatiegegevens worden toegevoegd aan je opnames.
De filmpjes in 3D zijn wel van goede kwaliteit en in 2D zijn deze zelfs erg goed. Om dit te beoordelen, hebben we het toestel aangesloten via de HDMI-aansluiting op een 42-inch plasma-tv. We kunnen dus concluderen dat deze smartphone prima geschikt is om occasioneel gebeurtenissen op foto of video vast te leggen. Verwacht echter niet de kwaliteit van een conventionele camera of camcorder!

Technisch
De LG Optimus 3D-Speed is standaard uitgerust met Android 2.2.2 (Froyo). De huidige standaard is echter Android 2.3 (Gingerbread). Volgens verschillende berichten zou LG een software-update naar Android 2.3 voorzien, maar tijdens onze test mislukte het verbinden met de update server keer op keer. Het capacitieve WVGA-touchscreen heeft een resolutie van 800 x 480. Deze smartphone heeft 8 GB intern geheugen aan boord dat je kan uitbreiden met een µSD-kaart (tot 32 GB).

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelSchoollaptop in opvallende kleuren
Volgend artikel’s Wereld grootste stop-motionanimatiefilmset, gefilmd met Nokia N8

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.