Schoollaptop in opvallende kleuren

0
19
Sony VAIO VPCCAs-serie

Sony VAIO VPCCAs-serie (© ; licentie: )

In de VAIO-reeks laptops introduceert Sony een model waarmee je zeker opvalt als je kiest voor de groene of oranje versies. De laptop is ook verkrijgbaar in minder opvallend roze, wit of zwart.

De Sony VAIO VPCCA-serie laptops is beschikbaar met de nieuwste generatie Intel Core i3, i5 en i7 processoren. De laptop kan je kopen met tot 6 GB RAM en een harde schijf tot 640 GB. Verder heeft deze serie een AMD Radeon HD 6470M grafische kaart met 512 MB exclusief toegewezen video RAM geheugen, een HD webcam en een dvd- of Blu-ray-speler. Het scherm is een 14-inch (35,5 cm) VAIO Display met 16:9 verhouding en een resolutie van 1366 x 768 pixels. Het toetsenbord heeft achtergrondverlichting. Qua aansluitingen beschikt de VAIO VPCCA-serie over een HDMI-uitgang, 1 x USB 3.0 en 3 x USB 2.0. De laptops ondersteunen Bluetooth 3.0 en draadloos LAN (802.11b/g/n). Het besturingssysteem is Windows 7 Home Premium (64 bit). Deze serie laptops hebben ook een ‘One Touch Web button’ waarmee je het internet op kan zonder eerst je notebook helemaal te moeten opstarten. De Sony VAIO VPCCA-serie is verkrijgbaar vanaf € 699 in de kleuren roze, groen, oranje, wit of zwart.

Foto van Sony
Website: Bezoek Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelDunne laptop met krachtige batterij
Volgend artikelTelefoneren in drie dimensies
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.