Archos ChefPad Android tablet

Archos tablet als keukenhulpje

0
Archos kondigt een Android tablet aan met een 9,7-inch scherm dat vooral kooklustigen moet aanspreken en daartoe een speciale Chefs Apps zone aan boord heeft.

De Archos ChefPad is ontworpen voor gebruik in de keuken. Deze culinaire tablet beschikt over een siliconen behuizing die bestand is tegen spatten van water of voedsel en gemakkelijk scchoon te maken is. De ChefPad kan je dankzij de verstelbare standaard ook opstellen met de beste kijkhoek tijdens het koken. In de Chefs Apps Zone vinden aspirant-koks een selectie van apps variërend van recepten, kooktips en kookvideo’s.

Archos ChefPad
Archos ChefPad

De nieuwe Archos tablet heeft Android 4.1 Jelly Bean als besturingssysteem en is uitgerust met een 1,6 GHz Cortex-A9 dual-core processor, 1 GB werkgeheugen en een quad-core Graphics processor. Het 9,7-inch (24,64 cm) LCD-scherm heeft een resolutie van 1024 x 768 pixels.

De tablet heeft ook een 2 megapixel camera op de achter- en voorzijde waarmee je desgewenst je culinaire hoogstandjes kan delen met anderen. Het interne geheugen biedt 8 GB opslagcapaciteit dat je kan uitbreiden met microSD-geheugenkaartjes.

De Archos ChefPad is uitgerust met een microUSB 2.0- en een mini-HDMI-aansluiting en ondersteunt ook WiFi. De tablet meet 243,2 x 190 x 10,5 mm en weegt 700 gram.

Prijs en beschikbaarheid
De Archos ChefPad Android tablet zal vanaf juni te koop zijn voor een adviesprijs van € 169,99.

Foto van Archos
Categorieën Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.