Tekenen op televisie met GameTablet

0
231

In Bubble Trouble teken je met je pen de weg die Krabbel – opgesloten in een luchtbel – moet afleggen. Uiteraard moet je hierbij alle randen, scherpe voorwerpen en vijanden vermijden. Tot slot wordt Krabbel in Fan Frenzy opgeblazen tot een ballon, je pen is een ventilatortje waarmee je hem de juiste richting uitblaast.

Ook een eenvoudig spel kan verslavend leuk zijn

Ook een eenvoudig spel kan verslavend leuk zijn (© ; licentie: )

Het verslavende element zit hem in het feit dat je in elk level drie sterren kan verdienen. Daarvoor moet je niet alleen snel genoeg zijn, maar ook alle muntjes verzamelen en vijanden verslaan. Dit verhoogt de herspeelbaarheid van de levels dan ook aanzienlijk. Je denkt al snel dat het je toch nog iets sneller moet lukken, dus toch nog maar even opnieuw proberen…

Conclusie
Op het eerste zicht lijkt het nogal belachelijk om geld uit te geven aan een variant voor een blad papier en een potlood. Maar als je de mogelijkheden van naderbij bekijkt, zal het uDraw GameTablet je misschien toch kunnen overtuigen. Zo is er naast kleurplaten en stempels de keuze uit elf ondergronden – waaronder de stoep en een schoolbord – en negen tekentools, zoals krijt, verf en zelfs een airbrush. Voldoende om je kids een hele tijd zoet te houden, met als extra voordeel dat je geen rommel meer moet opruimen achteraf én je alle kunstwerkjes op een SD-kaartje kan opslaan. Speel je met de hele familie graag Pictionary dan is de uDraw-versie een leuke variant die het spel – indien gewenst – een stukje uitdagender maakt. Krabbel’s Grote Avontuur is dan weer een tof adventure game dat je toelaat zelf te bepalen hoe je hoofdpersonage, de vijanden,… eruit moeten zien.

(75/100)
uDraw GameTablet + uDraw Studio

(70/100)
uDraw Pictionary

(75/100)
uDraw Krabbel’s Grote Avontuur

Adviesprijs
uDraw GameTablet + uDraw Studio: € 69,99
uDraw Pictionary: € 29,99
uDraw Krabbel’s Grote Avontuur: € 29,99

Site: www.worldofudraw.com en www.youtube.com/worldofudraw
Ontwikkelaar/uitgever: THQ

1
2
3
4
5
Vorig artikelTv-signaal streamen om onderweg te bekijken
Volgend artikelStrijd tussen The Big Five: welke browser is de snelste?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.