Tekenen op televisie met GameTablet

0
231

Het is even wennen in het begin, maar de diverse filmpjes op YouTube bewijzen dat je met het uDraw GameTablet wel degelijk kunstwerkjes kan maken. Zeker de creaties van David Jon Kassan, een artiest uit Brooklyn, zijn de moeite waard. Je moet wat geduld oefenen, maar zeker met de inzoomfunctie kan je prachtige pareltjes tevoorschijn toveren. Ook belangrijk, wie veel emotionele waarde hecht aan een tekening van de kids hoeft niet te panikeren. Je kan de werkjes opslaan op een SD-kaartje om ze daarna door te mailen en/of af te printen.

Pictionary spelen met het uDraw GameTablet krijgt een extra dimensie

Pictionary spelen met het uDraw GameTablet krijgt een extra dimensie (© ; licentie: )

Pictionary
Wie kent dit spel nu niet? Met het uDraw GameTablet krijgt deze familieklassieker natuurlijk een extra dimensie. Het is vooral voor niet-gamers even wennen aan het het digitale tekenen en dobbelen, maar daarnaast draait het spel nu ook veel meer om vertrouwen. Enkel wie tekent, mag immers de opdracht op televisie lezen. De anderen worden gevraagd weg te kijken of hun ogen te sluiten. De meerwaarde ligt echter vooral in het alternatief op de klassieke versie, Pictionary Mania.

Door de tekenaar een opdracht voor te schotelen wordt het spel namelijk heel wat interessanter. Hij of zij moet bijvoorbeeld tekenen zonder naar de televisie te kijken, in één vloeiende lijn, door enkel gebruik te maken van beschikbare vormen, met een beperkte hoeveelheid inkt of terwijl het blad papier traag ronddraait. Het grootste nadeel aan dit spel is dat je minstens met vier moet zijn om twee teams te kunnen vormen. Er kunnen tot vier teams meespelen, dus een maximum is er niet meteen.

1
2
3
4
5
Vorig artikelTv-signaal streamen om onderweg te bekijken
Volgend artikelStrijd tussen The Big Five: welke browser is de snelste?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.