Tv-signaal streamen om onderweg te bekijken

1
36
PCTV Systems Broadway 2T

PCTV Broadway 2T (© ; licentie: )

Met PCTV Systems’ Broadway 2T kan je live tv- of andere videosignalen van thuis doorsturen (via WiFi of 3G) naar je iPhone, iPad, laptop of netbook zodat je ook onderweg tv kan kijken via de webbrowser.

Broadway 2T is een apparaat dat live tv hardwarematig omzet naar het H.264-videoformaat. Vervolgens kan het dit doorsturen via LAN of internet naar een mobiel apparaat of computer. Je dient de Broadway op een goede plek voor tv-ontvangst te plaatsen en een draadloze (802.11n) of bedrade verbinding te maken met de router. De Broadway 2T kan vervolgens tv- of videosignalen via WLAN of internet doorsturen naar een iPad, iPhone, iPod Touch, Mac of pc. PCTV Systems zal in het tweede kwartaal via te downloaden firmware ook ondersteuning bieden voor Android smartphones en tablets.
Het Broadway 2T toestel beschikt over een dubbele DVB-T ontvanger, een MPEG-4 H.264 hardware-encoder en heeft 802.11n WLAN geïntegreerd. Een externe videobron, zoals een Digitenne- of kabeldecoder, of een videocamera, kan je aansluiten op de S-Video of composite video-ingang en een stereo-ingang voor geluid.

Prijs en verkrijgbaarheid
De PCTV Systems Broadway 2T heeft een adviesprijs van € 199,95.

Foto van PCTV Systems
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelWindenergie opwekken via het spoornet
Volgend artikelTekenen op televisie met GameTablet
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.