Tekenen op televisie met GameTablet

0
231
uDraw GameTablet (Wii)

uDraw GameTablet (Wii) (© ; licentie: )

Kinderen hebben irritante neiging om op muren, meubels, vloeren en andere moeilijk te reinigen oppervlaktes te tekenen. Misschien dat de uDraw GameTablet een oplossing kan bieden?

De eerste lijnen op een maagdelijk blad papier, de geur van nieuwe kleurpotloden, de fijne afwerking met stiftjes of het toffe geklieder met verf,… Voor volwassen heeft het iets nostalgisch, maar voor de moderne kids is het vaak niet cool genoeg meer. Met de uDraw GameTablet wil THQ hen motiveren zich toch creatief uit te leven.

Hardware accessoire
Om te starten stop je de Wii-afstandsbediening in de witte handheld tablet, zodat deze geen aparte batterijen nodig heeft. Er is een uitsparing voor het polsbandje van de Wii-afstandsbediening – omdat je dat nu toch niet kan gebruiken – en de knoppen zijn nog steeds bereikbaar. Alleen jammer dat er geen gaatje voorzien is vooraan! Daardoor verlies je de mogelijkheid om te richten en selecteren met de Wii-afstandsbediening. Zorg er dus voor dat je het spel start voor je de Wii-afstandsbediening in de tablet stopt.
Naast de uitholling voor de Wii-afstandsbediening is er een tekenruimte van 10 op 15 centimeter. Aan een kabeltje – dat voor ons net een tikkeltje langer had gemogen – zit een uitneembare drukgevoelige pen vast. Het gaat dus niet echt om een touchscreen, zoals bij de DS, in plaats daarvan kan je de punt van de pen indrukken. Daarnaast heeft de pen nog een knop aan de zijkant.

1
2
3
4
5
Vorig artikelTv-signaal streamen om onderweg te bekijken
Volgend artikelStrijd tussen The Big Five: welke browser is de snelste?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.