Tekenen op televisie met GameTablet

0
231

Krabbel’s Grote Avontuur
Dat ook een eenvoudig spel verslavend leuk kan zijn, wordt hier nog maar eens bewezen. Een eerste luik is toegespits op het creatieve van de uDraw GameTablet. Jij bepaalt namelijk hoe Krabbel, de hoofdrolspeler in dit game, eruit zal zien. Daarnaast zijn er nog drie slechterikken, vijftien obstakels, zes beschilderbare “magische canvassen” en negen “balloonimals” waarop je je kan uitleven.

Krabbel's Grote avontuur telt 60 levels verdeeld over vier spelmodi

Krabbel’s Grote avontuur telt 60 levels verdeeld over vier spelmodi (© ; licentie: )

Een tweede luik is het effectieve spel. Jij moet Krabbel namelijk helpen de 60 levels – verdeeld over vier spelmodi – te doorworstelen. In Pen Panic teken je met je pen trampolines zodat Krabbel door de levels kan springen. Vijanden verslaan en muren openbreken doe je door op de zijknop van de pen te drukken, zodat er inkt wordt gespoten. Het vergt wat tijd om de besturing echt onder de knie te krijgen en dat maakt van deze modus de minst leuke.
Veel toffer zijn Roly Poly, Bubble Trouble en Fan Frenzy. In Roly Poly maak je gebruik van de tiltfunctie van de Wii-afstandsbediening in de tablet. Krabbel zit namelijk in een bal en door de tablet te kantelen moet je ervoor zorgen dat hij genoeg snelheid haalt om de obstakels te overwinnen.

1
2
3
4
5
Vorig artikelTv-signaal streamen om onderweg te bekijken
Volgend artikelStrijd tussen The Big Five: welke browser is de snelste?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.