Test je filmkennis

0
120
Scene it? Bright Lights! Big Screen (Xbox360)

Scene it? Bright Lights! Big Screen (Xbox360) (© ; licentie: )

Waarschijnlijk heb je wel al eens van de filmquiz Scene it? gehoord. Het bordspel en de computergames gaan immers al enkele jaren mee. Met Bright Lights! Big Screen! komt het consolespel echter voor het eerst naar Xbox360, Wii én PS3.

In al die jaren is er relatief weinig aan het concept veranderd. Jij en je vrienden krijgen vragen voorgeschoteld over films van de voorbije veertig jaar, zowel echte klassiekers als nieuwkomers van begin 2009. Dat betekent dat je dit spel gerust met verschillende generaties kan spelen en dat is uiteraard een pluspunt. Maar lees nog even verder voor je naar de winkel loopt, want het is jammer genoeg niet allemaal rozengeur en maneschijn.

Meer dan 2.800 vragen
Het spel start goed, met de keuze uit drie speltypes. In Party Play worden non-stop vragen op je afgevuurd waarbij je vrienden kunnen in- en uitstappen wanneer ze maar willen. Bij Fast-Fire moet je dan weer zo veel mogelijk vragen beantwoorden in een tijdspanne van vijf minuten. Als je een verkeerd antwoord geeft, verlies je echter tijd. Het doel is dus een topscore te behalen, maar hier bots je meteen op het eerste minpunt. Er zijn namelijk geen online leaderboards en bijgevolg ontbreekt de uitdaging om het beter te doen dan anderen.

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelAls smaakmaker: de volledige versie gratis
Volgend artikelTablet pc met touch technologie voor de consumentenmarkt