Plaatjes mixen als een pro

0
232

De karaktereigenschappen van de 4-Mx’ jog wheels en de mogelijkheid om vier decks te bedienen zorgen ervoor dat de Hercules 4-Mx vaak vergeleken wordt met deze zware jongens. De kritiek is dan ook vaak de 4-Mx qua bediening van de vier decks onderdoet. Deze kritiek had terecht geweest, mocht de 4-Mx ook in dezelfde prijsklasse als de DN-MC6000 en Traktor Kontrol S4 zitten. Dat is echter niet het geval. De Hercules 4-Mx kost zowat de helft minder! De 4-Mx zit dus in zijn eigen prijsklasse, maar weet wel enkele belangrijke features van de grotere jongens te bieden.

Hercules DJ Console 4-Mx: jog wheels

Hercules DJ Console 4-Mx: jog wheels (© ; licentie: )

Het is waar dat de bediening van de 4 decks minder gemakkelijk is en dat de 4-Mx minder verfijnd is, maar het verdient toch een dikke pluim dat Hercules erin geslaagd is voor om en bij de 400 euro de capaciteiten van veel duurdere mengpanelen te benaderen.

Conclusie
De Hercules 4-Mx is een high-end instappaneel voor dj’s die de lokale fuiven en cafés afschuimen. Het biedt een hoop meer mogelijkheden dan veel andere instapmodellen en benadert zelfs de veel duurdere zware jongens als de Denon DN-MC6000. Een uitstekende prijskwaliteit verhouding, dus.

(85/100)

Adviesprijs
€ 449
Foto van Hercules
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

Wil je voorbeelden van de mogelijkheden van de 4-Mx, bekijk dan zeker volgende videofragmenten eens:

1
2
3
4
Vorig artikelZakelijke Windows 7 tablet-pc van Fujitsu
Volgend artikel‘Zuster Internet’ moet klooster verlaten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.