Gepimpte laptop met beats

0
261
HP Pavilion dv7-4070eb

HP Pavilion dv7-4070eb (© ; licentie: )

Hewlett-Packard, kortweg HP behoeft geen introductie! Iedereen in de computerwereld kent dit gerespecteerde bedrijf. We ontvingen van HP een Pavilion dv7-4070eb notebook. Deze notebook werd voorzien van Beats Audio. Beats Audio technologie werd ontwikkeld dankzij een exclusieve samenwerking met Dr. Dre en producer Jimmy Lovine.

Dr. Dre en Jimmy Lovine hebben twee dingen gemeen. Ze zijn beiden Amerikanen, maar veel belangrijker is dat ze beiden een passie voor muziek hebben. Veel inspanningen van muzikanten en producers gaan verloren wanneer je hun muziek afspeelt op een notebook. HP, Dr. Dre en Jimmy Lovine waren dat beu en hebben samen getracht een reeks notebooks te produceren die de klanken voortbrengen zoals ze in de studio werden opgenomen.

Dr. Dre

Dr. Dre (© ; licentie: )

Doelgroep
De doelgroep voor de met Beats Audio uitgeruste notebooks zal je verrassen. HP richt zich immers niet perse tot audiofielen, maar tot de gewone gebruiker die ook wil genieten van zijn favoriete muziek. Muziek moet voor iedereen toegankelijk zijn in de best mogelijke kwaliteit. Dat is het hele idee achter Beats Audio.

In de doos
Naast de HP Pavilion dv7-4070eb vinden we uiteraard ook een voedingsadapter en stroomkabel in de doos. Verder levert HP ook een installatieposter mee die uitlegt wat je moet doen om de notebook in gebruik te nemen. Ook HP QuickWeb wordt hierin kort beschreven. Meer hierover lees je verderop in deze review. HP levert ook netjes een gedrukte handleiding mee. De installatieposter en handleiding worden meegeleverd in verschillende talen, waaronder het Nederlands.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Vorig artikelSerie snelle 2,5-inch solid state drives
Volgend artikelLangspeelfilm gemaakt met YouTube clips

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.