Krachtige mobiele werkstations van Dell

0
85
Dell kondigt twee mobiele werkstations aan in de Precision-serie. De Precision M4700 heeft een 15-inch beeldscherm, terwijl de M6700 is uitgerust met een 17-inch scherm.

De Dell Precision M4700 en M6700 zijn nieuwe laptops ontwikkeld voor technische en grafische professionals. Ze hebben een duurzaam chassis dat bestaat uit een aluminium-magnesiumlegering en dat voldoet aan de militaire norm MIL-STD 810G voor bestendigheid tegen vocht, trillingen, vallen en extreme temperaturen. Beide mobiele werkstations zijn te koop met Ivy Bridge Core i-5- of Core i7-processoren met Turbo Boost technologie. Ze zijn uitgerust met vier geheugensleuven voor maximaal 32 GB DDR3-geheugen van 1600 MHz of 16 GB geheugen van 1866 MHz. Dell biedt voor deze werkstation keuze uit uit verschillende grafische kaarten, waaronder de NVIDIA Quadro K-series GPUS en AMD FirePro.

Dell Precision M6700 Covet Edition

Dell Precision M6700 (© ; licentie: )

Beide werkstations bieden uitgebreide mogelijkheden in de vorm van RAID 0/1/5 en drie opslagapparaten met een totale opslagcapaciteit tot 1,8 TB in het geval van de M4700. De M6700 is uit te breiden tot vier opslagapparaten met een totale opslagcapaciteit tot 2,8 TB. Er is keuze tussen 7200rpm harde schijven en solid state drives. Als optische drive is er keuze uit een dvd-brander of Blu-ray-drive. Beide laptops zijn uitgerust met diverse poorten, waaronder twee usb 2.0- en twee 3.0-poorten, Firewire, HDMI en DisplayPort, evenals een kaartlezer en expresscard-slot.

De Dell Precision M4700 en M6700 bieden voldoende stroom voor het gelijktijdige gebruik van drie beeldschermen. Bij het gebruik van een dock leveren ze voldoende stroom voor vijf beeldschermen. De workstations zijn compatibel met het dock uit de Dell Latitude E-reeks

Prijzen en beschikbaarheid
De Dell mobiele workstations zijn al verkrijgbaar. De adviesprijs van de Dell Precision M4700 start bij € 1.650, die van de Precision M6700 bij € 2.252. Prijzen exclusief BTW.

Geen resultaten.

Vorig artikelGoogle ontsluit historische plekken op Antarctica
Volgend artikelRaspberry Pi computer werkzaam in de stratosfeer
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.